(Duyuru:) Belediyemize Günü Geçmiş Su, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Kira Geliri, Diğer Çeşitli Borçların; 6360 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununa İstinaden 2014 yılı Mart ayı itibari ile Belediyemizin Tüzel Kişiliği sona ereceğinden, aynı zamanda borç ve alacaklarının Konya Büyükşehir Belediyesi ile Akşehir Belediyesine devri yapılacağından, Mükellef olan vatandaşlarımızın yasal işleme gerek kalmadan ve ileride mağdur olmamaları için DOĞRUGÖZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA olan borçlarını en kısa zamanda ödemeleri rica olunur.İrtibat Telefon 0 332 816 1007 Hüdaverdi AKYEL - Mehmet GÖKBOĞA

CHP Akşehir İlçe Başkanı ve MHP Akşehir İlçe Başkanı, Başkanımızı Ziyareti

Genel
CHP Akşehir İlçe Başkanı ve MHP Akşehir İlçe Başkanı, Başkanımızı Ziyareti

CHP Akşehir İlçe Başkanı ve MHP Akşehir İlçe Başkanı, Doğrugöz Belediye Başkanına ortak bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Siyaset Dergisinin düzenlediği, 2012 yılında yapmış olduğu faaliyet, proje ve icraatlardan dolayı 2012 Yılının En İyi Belde Belediye Başkanı seçilen Doğrugöz Belediye Başkanı Osman Fedai’yi Akşehir CHP İlçe Başkanı Sefer İpek ve MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Zekeriya Kanat tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Fedai’yi çalışmalarından dolayı kutlayan İpek ve Kanat aldığı ödül dolayısıyla da Başkan Fedai’yi kutladılar.

Osman Fedai geçtiğimiz gün Ankara Sheraton Hotel&Convention Center’da düzenlenen ödül töreninde ödülünü almıştı.